RUOTO leikkuulauta – Upea kuvio, mäntyä

RUOTO leikkuulauta – Upea kuvio, mäntyä

Todella näyttävä suomalaisesta lämpökäsitellystä männystä käsityönä valmistettu puinen leikkuulauta. RUOTO leikkuulauta on saanut kuvionsa kalanruodosta ja se kestää niin veitset kuin katseetkin. Muhkea RUOTO leikkuulauta on grillijuhliesi keskipiste maukkaan ruoan ohella. RUOTO soveltuu hyvin myös tarjoilualustaksi. Käsintehdyt puiset leikkuulaudat ovat paitsi kauniita, myös ekologisia ja hygienisia. Monet tutkimukset osoittavat, että puusta valmistettu leikkuulauta on hygienisempi kuin muovinen leikkuulauta.

Hanki sinäkin veitsiystävällinen suomalaisesta puusta käsityönä valmistettu leikkuulauta. Kaikki leikkuulautamme on käsitelty valmistusvaiheessa parafiiniöljyllä.

RUOTO leikkuulaudan koko on n. 30x50cm ja paksuus huikeat n. 7cm. Huom. mitat ovat noin mittoja ja saattavat vaihdella jonkin verran.

Huomiothan, että jokainen tuote on luonnonmateriaalista johtuen yksilöllinen tuote. Esim. puun syykuvio vaihtelee, eikä ole juuri kuvassa olevan kaltainen.

Pohjaan kiinnitetyt kirkkaat/läpinäkyvät silikonikumitassut pitävät laudan tukevasti paikallaan ja kuivana.

320,00 

Varasto loppu

ILMAINEN TOIMITUS POSTIN NOUTOPISTEESEEN TAI AUTOMAATTIIN!

Lämpöpuu mitä se on?

Lämpökäsitelty puu eli lämpöpuu valmistetaan modifioimalla puuta yli 160 °C lämpötilassa. Lämpökäsittely parantaa puun lahonkesto-, säänkesto- ja lämmöneristävyysominaisuuksia sekä pienentää puun kosteuselämistä. Korkeassa lämpötilassa pihka poistuu puusta. Lämpöpuu on kestävää ja veitsiystävällistä sekä erittäin näyttävän näköistä!

Leikkuulaudan hoito-ohje:

Leikkuulaudat on öljytty parafiiniöljyllä valmistusvaiheessa ja ovat valmiita heti käytettäviksi.

Käytön jälkeen pese leikkuulauta molemmin puolin. Pestessä ainoastaan leikkuulaudan yläpuoli, alkaa lauta ajan mittaan taipumaan. Kuivaa leikkuulaudan molemmat pinnat pesun jälkeen ja jätä lauta kuivumaan väljästi yön yli.

Huolla puista leikkuulautaasi öljyämällä se säännöllisesti parafiiniöljyllä, vähintään 2-3 kk:n välein, näin toimimalla saat siitä elinikäisen keittiövälineen. Parafiiniöljyä saat hankittua esim. rautakaupoista tai apteekeista.

Säännöllisellä öljyämisellä leikkuulautasi saa vettä hylkivän kauniin pinnan ja hyvin pitkän käyttöiän.

Älä koskaan laita puista leikkuulautaa astianpesukoneeseen!