VALTIAS leikkuulauta tammi

229,00 

VALTIAS on kirjaimellisesti keittiösi katseenvangitsija. Särmä suorasuorainen tammesta käsityönä valmistettu päätypuu leikkuulauta hivelee jokaisen katsoja silmiä. Massiivinen tammileikkuulauta on parasta mitä voit keittiöösi saada. Tämä upea tammilauta painaakin lähes viisi kiloa!

Käsintehdyt leikkuulaudat ovat paitsi kauniita, myös ekologisia ja hygienisia. Monet tutkimukset osoittavat, että puusta valmistettu leikkuulauta on hygienisempi kuin muovinen leikkuulauta.

Hanki sinäkin veitsiystävällinen laadukkaasta puusta käsintehty leikkuulauta. Kaikki leikkuulautamme on käsitelty valmistusvaiheessa parafiiniöljyllä.

VALTIAS leikkuulauta on kooltaan n. 40x50cm, leikkuulaudan paksuus on n. 5cm. Huom. mitat ovat noin mittoja ja saattavat heittää jonkin verran.

Huomiothan, että jokainen tuote on luonnonmateriaalista johtuen yksilöllinen tuote. Esim. puun syykuvio vaihtelee, eikä ole juuri kuvassa olevan kaltainen.

Pohjaan kiinnitetyt kirkkaat/läpinäkyvät silikonitassut pitävät laudan tukevasti paikallaan ja kuivana.

Varasto loppu

Kuvaus

Päätypuu mikä se on? Päätypuu on kohtisuoraan puun syitä vasten leikattu pinta, jossa näkyvät vuosirenkaat. Päätypuu on kestävää ja veitsiystävällistä sekä näyttävän näköistä!

Leikkuulaudan hoito-ohje:

Leikkuulaudat on öljytty parafiiniöljyllä valmistusvaiheessa ja ovat valmiita heti käytettäviksi.

Käytön jälkeen pese leikkuulauta molemmin puolin. Pestessä ainoastaan leikkuulaudan yläpuoli, alkaa lauta ajan mittaan taipumaan. Kuivaa leikkuulaudan molemmat pinnat pesun jälkeen ja jätä lauta kuivumaan väljästi yön yli.

Huolla puista leikkuulautaasi öljyämällä se säännöllisesti parafiiniöljyllä, vähintään 2-3 kk:n välein, näin toimimalla saat siitä elinikäisen keittiövälineen. Parafiiniöljyä saat hankittua esim. rautakaupoista tai apteekeista.

Säännöllisellä öljyämisellä leikkuulautasi saa vettä hylkivän kauniin pinnan ja hyvin pitkän käyttöiän.

Älä koskaan laita puista leikkuulautaa astianpesukoneeseen!

Lisätiedot

Valitse koko

25x25cm, 20x30cm, 30x40cm, 40x50cm

Kumitassut laudan pohjaan

Kyllä, Ei

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.