HARALD Tarjoilualusta / tarjoilulauta

HARALD Tarjoilualusta / tarjoilulauta

HARALD tarjoilualustan muodot ovat saaneet vaikutteita viikingeistä, kaikkien tuntemista skandinaavisista hurjista sotureista. HARALD tarjoilualusta sopii loistavasti esim. burgereiden tai herkullisten pihvien tarjoiluun. Suomalainen mänty on muotunut JaloWoodin puupään käsissä äijämäisen rouheaksi HARALD tarjoilulaudaksi. Värin puunpintaan on tuonut aito liekki.

Hanki sinäkin suomalaisesta puusta käsityönä valmistettu tarjoilualusta. Kaikki leikkuu- ja tarjoilualustamme on käsitelty valmistusvaiheessa parafiiniöljyllä. Käsintehdyt tarjoilulaudat ovat paitsi kauniita, myös ekologisia ja hygienisia.

HARALD tarjoilualustan tarjoilualan koko on n. 26x22cm, tarjoilulaudan kokonaispituus on n. 38cm ja paksuus n. 2cm. Huom. mitat ovat noin mittoja ja saattavat vaihdella jonkin verran.

Huomiothan, että jokainen tuote on luonnonmateriaalista johtuen yksilöllinen tuote. Esim. puun syykuvio vaihtelee, eikä ole juuri kuvassa olevan kaltainen.

35,00 

Varasto loppu

ILMAINEN TOIMITUS POSTIN NOUTOPISTEESEEN TAI AUTOMAATTIIN!

Tarjoilualustan hoito-ohje:

Tarjoilualustat on öljytty parafiiniöljyllä valmistusvaiheessa ja ovat valmiita heti käytettäviksi.

Käytön jälkeen pese tarjoilualusta molemmin puolin. Pestessä ainoastaan tarjoilualustan yläpuoli, alkaa lauta ajan mittaan taipumaan. Kuivaa tarjoilualustan molemmat pinnat pesun jälkeen ja jätä lauta kuivumaan väljästi yön yli.

Huolla puista tarjoilualustaasi öljyämällä se säännöllisesti parafiiniöljyllä, vähintään 2-3 kk:n välein, näin toimimalla saat siitä elinikäisen keittiövälineen. Parafiiniöljyä saat hankittua esim. rautakaupoista tai apteekeista.

Säännöllisellä öljyämisellä tarjoilulautasi saa vettä hylkivän kauniin pinnan ja hyvin pitkän käyttöiän.

Älä koskaan laita puista tarjoilualustaa astianpesukoneeseen!