TAMMILA Tarjoilualusta / Leikkuulauta

TAMMILA Tarjoilualusta / Leikkuulauta

Todella näyttävä tammesta käsityönä valmistettu tarjoilualusta / leikkuulauta. TAMMILA tarjoilualustan ajattoman kaunis yksinkertainen muotoilu kestää katseet vaativammassakin ruokapyödässä. TAMMILA tarjoilulankku sopii hyvin myös sushin sekä tapaksien tarjoiluun tai vaikka leikkuulaudaksi. Käsintehdyt tarjoilualustat ovat paitsi kauniita, myös ekologisia ja hygienisia.

Hanki sinäkin korkealuokkaisesta tammesta käsityönä valmistettu puinen tarjoilualusta. TAMMILA tarjoilualustan koko on noin 45x20cm, tarjoilualustan paksuus on 2,5cm. Huom. mitat ovat noin mittoja ja saattavat vaihdella jonkin verran. TAMMILA tarjoilualusta on käsitelty valmistusvaiheessa parafiiniöljyllä.

Huomiothan, että jokainen tuote on luonnonmateriaalista johtuen yksilöllinen tuote. Esim. puun syykuvio vaihtelee, eikä ole juuri kuvassa olevan kaltainen.

Pohjaan kiinnitetyt kirkkaat/läpinäkyvät kumitassut pitävät laudan tukevasti paikallaan ja kuivana.

85,00 

Varasto loppu

ILMAINEN TOIMITUS POSTIN NOUTOPISTEESEEN TAI AUTOMAATTIIN!

Tarjoilualustan hoito-ohje:

Tarjoilualustat on öljytty parafiiniöljyllä valmistusvaiheessa ja ovat valmiita heti käytettäviksi.

Käytön jälkeen pese tarjoilualusta molemmin puolin. Pestessä ainoastaan tarjoilualustan yläpuoli, alkaa lauta ajan mittaan taipumaan. Kuivaa tarjoilualustan molemmat pinnat pesun jälkeen ja jätä lauta kuivumaan väljästi yön yli.

Huolla puista tarjoilualustaasi öljyämällä se säännöllisesti parafiiniöljyllä, vähintään 2-3 kk:n välein, näin toimimalla saat siitä elinikäisen keittiövälineen. Parafiiniöljyä saat hankittua esim. rautakaupoista tai apteekeista.

Säännöllisellä öljyämisellä tarjoilulautasi saa vettä hylkivän kauniin pinnan ja hyvin pitkän käyttöiän.

Älä koskaan laita puista tarjoilualustaa astianpesukoneeseen!