KANTTI leikkuulauta

KANTTI leikkuulauta

Todella näyttävä suomalaisesta männystä käsityönä valmistettu päätypuu leikkuulauta. Tämä käsintehty puinen leikkuulauta kestää niin veitset kuin katseetkin, ollen grillijuhliesi keskipiste maukkaan ruoan ohella. Käsintehdyt leikkuulaudat ovat paitsi kauniita, myös ekologisia ja hygienisia. Monet tutkimukset osoittavat, että puusta valmistettu leikkuulauta on hygienisempi kuin muovinen leikkuulauta.

Hanki sinäkin veitsiystävällinen suomalaisesta puusta käsityönä valmistettu leikkuulauta. Kaikki leikkuulautamme on käsitelty valmistusvaiheessa parafiiniöljyllä.

KANTTI leikkuulaudan koko on n. 30x40cm, leikkuulaudan paksuus on n. 4cm. Huom. mitat ovat noin mittoja ja saattavat vaihdella jonkin verran.

Huomiothan, että jokainen tuote on luonnonmateriaalista johtuen yksilöllinen tuote. Esim. puun syykuvio vaihtelee, eikä ole juuri kuvassa olevan kaltainen.

165,00 

Varasto loppu

ILMAINEN TOIMITUS POSTIN NOUTOPISTEESEEN TAI AUTOMAATTIIN!

Päätypuu mikä se on? Päätypuu on kohtisuoraan puun syitä vasten leikattu pinta, jossa näkyvät vuosirenkaat. Päätypuu on kestävää ja veitsiystävällistä sekä näyttävän näköistä!

Leikkuulaudan hoito-ohje:

Leikkuulaudat on öljytty parafiiniöljyllä valmistusvaiheessa ja ovat valmiita heti käytettäviksi.

Käytön jälkeen pese leikkuulauta molemmin puolin. Pestessä ainoastaan leikkuulaudan yläpuoli, alkaa lauta ajan mittaan taipumaan. Kuivaa leikkuulaudan molemmat pinnat pesun jälkeen ja jätä lauta kuivumaan väljästi yön yli.

Huolla puista leikkuulautaasi öljyämällä se säännöllisesti parafiiniöljyllä, vähintään 2-3 kk:n välein, näin toimimalla saat siitä elinikäisen keittiövälineen. Parafiiniöljyä saat hankittua esim. rautakaupoista tai apteekeista.

Säännöllisellä öljyämisellä leikkuulautasi saa vettä hylkivän kauniin pinnan ja hyvin pitkän käyttöiän.

Älä koskaan laita puista leikkuulautaa astianpesukoneeseen!