SIRO Tarjoilualusta / tarjoilualunen

SIRO Tarjoilualusta / tarjoilualunen

Kaunis tervalepästä käsityönä valmistettu puinen tarjoilualusta. Tämä monikäyttöinen tarjoilualusta kestää katseet vaativammassakin ruokapyödässä. SIRO tarjoilualusta sopii hyvin mm. tapaksien tarjoiluun. SIRO tarjoilualustan kauniin kaarevat muodot ovat joka laudassa yksilölliset mukaellen materiaalina käytetyn tervaleppälankun muotoja. Käsintehdyt tarjoilulaudat ovat paitsi kauniita, myös ekologisia ja hygienisia.

Hanki sinäkin suomalaisesta puusta käsityönä valmistettu tarjoilualusta. Kaikki leikkuu- ja tarjoilualustamme on käsitelty valmistusvaiheessa parafiiniöljyllä.

SIRO tarjoilualustan tarjoilualan koko on n. 35x25cm, tarjoilulaudan kokonaispituus on n. 50cm ja paksuus n. 2cm. Huom. mitat ovat noin mittoja ja saattavat vaihdella jonkin verran.

Huomiothan, että jokainen tuote on luonnonmateriaalista johtuen yksilöllinen tuote. Esim. puun syykuvio vaihtelee, eikä ole juuri kuvassa olevan kaltainen.

65,00 

Varasto loppu

ILMAINEN TOIMITUS POSTIN NOUTOPISTEESEEN TAI AUTOMAATTIIN!

Tarjoilualustan hoito-ohje:

Tarjoilualustat on öljytty parafiiniöljyllä valmistusvaiheessa ja ovat valmiita heti käytettäviksi.

Käytön jälkeen pese tarjoilualusta molemmin puolin. Pestessä ainoastaan tarjoilualustan yläpuoli, alkaa lauta ajan mittaan taipumaan. Kuivaa tarjoilualustan molemmat pinnat pesun jälkeen ja jätä lauta kuivumaan väljästi yön yli.

Huolla puista tarjoilualustaasi öljyämällä se säännöllisesti parafiiniöljyllä, vähintään 2-3 kk:n välein, näin toimimalla saat siitä elinikäisen keittiövälineen. Parafiiniöljyä saat hankittua esim. rautakaupoista tai apteekeista.

Säännöllisellä öljyämisellä tarjoilulautasi saa vettä hylkivän kauniin pinnan ja hyvin pitkän käyttöiän.

Älä koskaan laita puista tarjoilualustaa astianpesukoneeseen!